Ultimele noutăți

București, 30 ianuarie: a avut loc evenimentul de final de proiect. 10 propuneri, direct din școli, au fost adresate într-o conferință online…

Citește mai mult

București, 30 ianuarie: a avut loc evenimentul de final de proiect, dezbatere difuzată live online despre consultarea profesorilor și despre 10…

Citește mai mult

Campania de advocacy derulată în jud. Iași vizează derularea unei campanii de advocacy la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Iași pentru…

Citește mai mult

Campania de advocacy derulată în jud. Brașov are ca temă dezvoltarea și pilotarea și diseminarea unor modele de bune practici legate de…

Citește mai mult

Despre proiect

Proiectul propune crearea unui instrument de consultare, prin dezvoltarea unei platforme web cu 2500 de profesori și 500 de elevi, pentru a fi consultați continuu, periodic, tematic și pentru reacție rapidă în raport cu decizii județene/naționale pe teme de educație. Periodic, vor fi publicate și diseminate către factorii de decizie rezultatele consultării profesorilor și elevilor.

Rezultatul consultărilor se va transpune în acțiune, sub forma a 120 de webinare pentru formare, activare și dezbatere pe teme școlare, pe teme legate de sectorul ONG și pentru dezvoltarea abilităților de watchdog și de monitorizare a 1000 de profesori și 200 de elevi.

Află mai multe

Harta acoperirii naționale

Prin campanii de promovare online, 2500 profesori preuniversitari + 500 elevi, din 10 județe, se vor înregistra pe platforma web de consultare. 75% dintre ei răspund la chestionare de consultare și comunică nevoi specifice de implicare și participare. 1000 profesori + 200 elevi, din 10 județe participă la webinare. Cei mai activi 100 de profesori și 20 de elevi participă la 20 de întâlniri de advocacy cu 10 ISJ-uri.

Află mai multe

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.