Rapoarte consultare

Proiectul urmărește crearea de canale de comunicare și consultare ascendentă, de la firul ierbii, din clase și școli, către factorii de decizie județeni și guvernamentali.

Aici găsiți rapoartele elaborate pe baza informațiilor culese prin chestionare de consultare a profesorilor și elevilor.

RAPOARTE DE CONSULTARE

Sondaj World Vision România “Percepțiile profesorilor în noul an școlar”: Unu din doi profesori nu crede că guvernanții vor aplica creșterile salariale promise. Aproape o treime spun că situația lor financiară este precară sau modestă

Citește mai mult

Prezentul studiu a fost inițiat pentru a reflecta opiniile cadrelor didactice la inceput de an scolar 2023-2024.

Citește mai mult

World Vision România cere reintroducerea burselor pentru elevii navetiști de la sate și a bursei de studiu: “Acestea asigura formă de sprijin pentru zeci de mii de copii din familii dezavantajate”

Citește mai mult

La început de an școlar, Fundația World Vision România invită cadrele didactice și personalul auxiliar din învățământul preuniversitar să răspundă la acest chestionar până duminică 3 septembrie.

Citește mai mult

Prezentul studiu a fost inițiat pentru a reflecta opiniile cadrelor didactice cu privire la greva profesorilor demarata pe 22 mai.

Citește mai mult